Karin

Even voorstellen...

Karin BlankendaalMijn naam is Karin Blankendaal.  Na het behalen van een onderwijsbevoegdheid aan de Pabo, ben ik orthopedagogiek gaan studeren aan de Vrije Universiteit. In het vierde jaar volgde ik mijn stage aan een universiteit en psychiatrisch hospitaal in Zuid-Afrika. Vervolgens heb ik een jaar honneurs klinische psychologie in Zuid-Afrika gestudeerd, en onderzoek gedaan in een kinderweeshuis. Mijn jaren in Afrika heeft mijn liefde voor kinderen en antropologie sterker gemaakt en het was mij duidelijk dat ik hier verder mee wilde werken. In 2008 ben ik teruggekomen naar Nederland en een eigen orthopedagogische praktijk gestart. Inmiddels ben ik getrouwd en zelf moeder van twee jongens.

Mijn klik met hoogbegaafde kinderen is door mijn eigen hoge intelligentie natuurlijk en toch bijzonder. Opkomen voor de toekomst van de hoogbegaafde kinderen is fantastisch werk! Ik neem onderzoeken af, geef individuele begeleidingen op school,- en psychologisch gebied en geef twee keer in de week plusklassen les.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en en Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en werk volgens hun principes.

Voor vragen kunt u altijd contact met mij opnemen.

Met hartelijke groet,

Karin